miercuri, 14 decembrie 2011

CaliVita o Afacere Internationala

Afacerea CaliVita se bazeaza pe sistemul  MLM (Multi Level Marketing). Sistemul MLM CaliVita este un sistem global, care a fost introdus in peste 30 de tari. Reteaua ofera partenerilor (distribuitorilor) sai posibilitatea de a-si construi propria afacere, care poate aduce venituri substantiale, bineinteles si in functie de implicarea fiecaruia dintre voi. Partenerii vor cumpara produsele la pretul de distributie, ca apoi sa le vanda la un alt pret pentru a realiza un profit de minim 25%.
Alege Natura cu CaliVita

Totodata distribuitorii isi pot ajuta cunostintele, rudele, amicii pentru a deveni mai usor parteneri CaliVita. Ajutandu-i pe altii sa atinga succesul in retea, te ajuti si pe tine, deoarece reteaua creste exponential. Pe masura acestor cresteri veniturile, premiile si recompensele fiecaruia vor fi din ce in ce mai mari.
Cateva motive de a alege sa fii partener CaliVita :

    * Independenta.
    * Independenta materiala.
    * Succes.
    * Munca in echipa.
    * Sanatate.
CaliVita are fara  indoiala  cea  mai  buna oferta decat majoritatea firmelor din acest domeniu.

Deasemenea aveti posibilitatea de a va face viata mai luminoasa si mai independenta in afacerea CaliVita International unde veti  fi sprijinit in  totalitate de companie unde ca membru al unei retele globale veti beneficia de informatii privind produsele si aplicarea si folosirea acestora, informatii privind sistemul de marketing, traininguri periodice, consultari dar  puteti  castiga si excursii in diferite locuri  ale lumii.
Produsele CaliVita sunt recunoscute pe plan mondial sunt sunt folosite cu incredere de foarte multi oameni. Gama de produse oferite cuprinde suplimente alimentare, vitamine, multivitamine, produse de slabit, produse pentru curatenie, suplimente pentru sportivi si cosmentice. Toate acestea sunt ecologice, extrase din plante.
Suplimente Naturiste de la CaliVita


CaliVita  va tine la curent cu ultimele noutati din  domeniul retelei  globale dintr-o revista  publicata periodic numita Cali News, prin brosuri de informare si communicate de presa  ale site-ului nostru.

Lumea fitnessului  a  aparut  in  urma  cu  40 de  ani in California iar  astazi CaliVita International este liderul  recunoscut  al  acestei miscari. Marturisind valorile unui  mod  sanatos de  viata , compania sprijina  dezvoltarea  finessului  in  toate tarile ca intr-o retea globala.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu