marți, 13 decembrie 2011

Intareste-ti Sistemul Imunitar cu Immunaid de la CaliVita!

Immunaid contine componente pentru sprijinirea sistemului imunitar,  unul dintre acestea  este gheara matei iar cel de al  doilea este zincul,  un mineral essential prezent in aproape orice celula. Rezultatele actiunilor acestor componente sunt mai mari decat capacitatea  organismului  de autoaparare si regenerare. De cele mai multe ori rezistenta sistemului imunitar scade si deseori neglijam  sau subestimam acest lucru.

planta gheara matei originara din peru 
Gheata Matei
Primele simptome  ar fi oboseala  cronica, scaderea apetitului,  dar si a capacitatii de a lucra iar uneori o stare de depresie mentala. Prin urmare  numeroase boli cum  ar fi raceli usoare, probleme bronsice si pulmonare, inflamarea  vezicii urinare, herpes  ar  urma sa apara. Toate acestea  pot consolida capacitatea organismului de autoaparare si  prevenire a sistemului imunitar.

immunaid de la CaliVita intretine foarte bine sistemul imunitar 
ImmunAid
Gheara pisicii este folosita in Peru si Europa de la inceputul aniilor 1990 ca adjuvant in tratamentele  specifice pentru diverse boli  precum si pentru  stimularea sitemului imunitar. Zincul  din Immunaid  CaliVita suplimenteaza dieta crescand efectul  imuno-stimulator al extractului de gheara pisicii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu