luni, 12 decembrie 2011

Rhodiolin Calivita

Rhodiolin este un  produs ce  contine plante medicinale rare si  este un mijloc eficient  pentru mentinerea sanatatii prin consolidarea sistemului imunitar. Este un protector special al sistemului imunitar  care imbunatateste rezistenta organismului impotriva bolii, creaza homeostazii in organism si creste energia  sexuala.


Ingredientele active din plante au un efect antioxidant puternic, care nu  numai ca  este important  in prevenirea daunelor cauzate de radicali liberi si mutageni , dar  de  asemeni in regenerarea  prejudiciului  cauzat de  ADN  , acestea sporesc eficienta  si capacitatea de rezistenta a sportiviilor care permite utilizarea eficienta a rezervelor metabolice generale de sanatate , claritate mentala si memoria sunt imbunatatite.
Rhodiolin Calivita promoveaza  functionarea normala a sistemului imunitar, ce este necesar in momentul diviziunii celulare si modul de functionare  a organelor sexuale. Ingredientele active ale produsului imbunatatesc starea generala de sanatate, ajuta la mentinerea vigilentei mentale si ofera vitalitate organismului. Ele sunt recomandate in special pentru persoanele expuse  la stres excesiv  zi de zi  sau efort  fizic si mental.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu