joi, 26 ianuarie 2012

Noni Folosit Pentru Tratarea Unor Afectiuni


Pomul vesnic verde, originar din zonele tropicale din Asia si Pacific, se foloseste ca remediu naturist de peste 2.000 de ani. Are proprietati antibacteriene, antivirale si antitumorale.

Tratamentul naturist cu fructele arbustului noni indeparteaza eficient orice durere si este remediul perfect inclusiv in tratarea afectiunilor pielii .

In prezent, specialistii in medicina naturista recomanda sucul ca un tonic general pentru tratarea diabetului zaharat si bolilor cardiovasculare.

Se poate combina cu sucul de grefe, pentru a avea un continut mai mare de vitamine. In magazinele de profil, produsul poate fi gasit sub forma de capsule sau tinctura.

Are efect antioxidant, intareste sistemul imunitar si indeparteaza eficient tumorile. Tocmai de aceea se recomanda diabeticilor si cardiacilor.

Cercetarile arata ca noni stimuleaza sistemul imunitar, regland functiile celulelor si regenarea celulelor bolnave. Faptul ca noni pare sa actioneze exact la nivelul celulelor in stare critica poate explica de ce acest fruct este atat de folositor in multe probleme de sanatate. De fapt noni are peste 100 de utilizari principale si secundare.

Acest suc este 100 % natural si este facut dintr-un fruct gasit in Tahiti , cu un continut ridicat in xeronina si proxeronina. Celulele din organism, cand simt microbii au tendinta sa se inchida, microbii ramanand in interior.Singura substanta care s-a dovedit eficienta in deschiderea celulelor si eliminarea microbilor din organism este xeronina.Deoarece actioneaza asupra celulelor bolnave si intareste sistemul imunitar, acest suc s-a dovedit a fi eficient in mai multe afectiuni. Noni este foarte valoros ca planta medicinala datorita urmatoarelor functii:

• Reduce tensiunea
• Lucreaza cu melatonina si serotonina pentru a regla somnul, temperatura si starile de neliniste
• Creste energia corpului
• Actioneaza ca un agent anti-inflamator si anti-histaminic
• Usureaza durerea
• Are proprietati anti-bacteriale care protejeaza impotriva problemelor digestive si de inima.
• Impiedica formarea de tumori cancerigene si evolutia cancerului.

Noni poate fi luat impreuna cu orice alt medicament- teoretic nu exista reactii negative. In unele situatii, noni permite ca alte medicamente sa actioneze mai eficient.
Dr. Gerson precizeaza ca noni ajuta clinic in urmatoarele moduri prin legatura noni-xeronina:

• Calmarea membranelor care secreta prea mult mucus. Exemple alese: sinuzita, astm, bronsita, si curgerea cronica a nasului.
• Calamrea producerii in exces de acid gastric. Exemple reprezentative: ulcer gastric si duodenal, gastrita si reflux esofagian al acidului gastric.
• Boli autoimune. Exemple reprezentative: artrita reumatoida, psoriasis, diabet tip 2, tiroida, boala lui Chron si erithematosus lupus.
• Infectii. Exemple reprezentative: herpes tip 1, 2, hepatita cronica, pelvis inflamat, sindrom postviral, pancreatita, tiroida virala, infectii cu ciuperci, bacterii cum ar fi piciorul atletului, vaginita, si alte infectii micotice.

miercuri, 18 ianuarie 2012

CaliVita - Produse Pentru Toti

Calivita este una dintre cele mai de succes companii din lume, ce produce si comercializeaza suplimente nutritive naturale, menite sa ajute oamenii sa depaseasca deficientele, bolile de care sufera, sau pur si simplu sa traiasca sanatos.

Desi produsele Calivita au patruns relativ tarziu pe piata din Romania, o piata relativ redusa si neincrezatoare in puterea produselor. Cu toate acestea produsele lor au fost primite bine de catre utilizatorii romani, gratie feedback-ului “din gura in gura” dar si a seriozitatii companiei, cu privire la respectarea dozajelor scrise pe eticheta.


Ce fel de produse comercializeaza Calivita? Gama lor este una larga  si cuprinde de la produse de reducere a colesterolului pana la antioxidanti (vitamina C si diferite produse bazate pe flavonoide) si produse pentru imbunatatirea digestiei (Digest Ease) si a articulatiilor (Joint Protex), precum si pentru imbunatatirea circulatiei sangvine (Arginine Plus, Cholestone, etc). Sigur, gama lor de produse este una mult mai mare, cele de mai sus nefiind decat o foarte mica parte din totalul de produse.

In Romania, Calivita concureaza cu produsele din farmacii (care de foarte multe ori, sunt extrem de subdozate) si cu magazinele Plafar. Totusi, odata cu trecerea timpului, dar si datorita faptului ca din ce in ce mai multi romani observa cat de slabe sunt produsele naturiste din farmacii, Calivita va mai castiga o mare parte din piata, mai ales daca ei vor continua sa livreze produse de calitate, care intr-adevar sa isi ajute pe cei ce le cumpara.

Produse Calivita - Un Nou Stil de Viata

Cand vine vorba de produse Calivita, multa lume inca le asociaza cu produsele Herbalife, lucru total eronat. Desi in principiu, produsele comercializate sunt adresate publicului larg, ele pot fi consumate chiar si de catre sportivii de performanta, intrucat substantele active sunt concentrate in dozaje optime, astfel incat sa aiba efectul scontant dupa ingerare.




In principiu, Calivita comercializeaza produse naturale, o gama larga de  suplimente nutritive (fara efecte secundare) ce se intinde de la vitamina C pana  la propolis sau suplimente pentru intarirea articulatiilor si a oaselor.

Trebuie sa stiti ca, toata gama de produse  Calivita contine 100% ceea ce scrie pe eticheta,  lucru contrar practicilor a  multora dintre firmele existente pe piata : de exemplu, daca luam suplimentul de slabit Chromium Max, atunci trebuie sa stiti ca fiecare tableta in parte contine nici mai mult, nici mai putin de 60 de mcg.

Nu stiu daca va amintiti, dar acum cativa ani, pe vremea cand Biotec USA, comercializa gama Strength Nutrition, testele de laborator au aratat ca produsul Milk&Egg continea cu 70% proteine, asa cum ar fi trebuit, ci doar 14%, lucru care a daunat serios sportivilor care il foloseau in pregatire.

Ei bine,  produsele comercializate de Calivita sunt testate (nu doar de compania mama) pentru ca utilizatorii sa poata beneficia de rezultatele asteptate. Asa dar, fie ca va cumparati un produs California Fitness (comercializat exclusiv in Romania de catre aceasta firma), fie ca va cumparati oricare din gama lor de produse, puteti sta fara grija, caci ceea ce scrie pe eticheta, va fi 100% si in continut.

ParaProtex te Ajuta sa Scapi de Paraziti

 Ca urmare a infecțiilor parazitare, există diferite boli și tulburări: alergii, artrite, reumatism, scrâșnitul dinților (bruxism), colită, diabet, oboseală, dureri de cap, hipoglicemie, perturbarea tractului gastro-intestinal, greață, dureri de gât, sinuzită, tulburări ale căilor urinare și glandei tiroide, dezechilibre minerale, insomnie, vărsături și chiar cancer.

Sistemul imunitar uman rezistă tuturor agenților patogeni și bolilor – acest fenomen este numit rezistență a organismului și este baza a imunității naturale specifice. În cazul în care sistemul imunitar începe să nu mai reziste – apare un timp propice dezvoltării paraziților . Prin urmare, tratamentul multor boli, trebuie să înceapă cu tratamentul antiparazitar și curățenie totală a corpului.

ParaProtex – este un medicament antiparazitar modern și în prezent este cel mai bun mijloc de a proteja împotriva paraziților.Cea mai surprinzătoare proprietate a ParaProtex-ului este aceea că nu inhibă flora organismului, ceea ce înseamnă că distruge paraziții și întărește sistemul imunitar.




Structura ParaProtex-ului este formată din 10 plante care lucrează sinergic și acționează imediat pe o gamă largă de paraziți, și în același timp, posedă proprietăți imunostimulatoare. Pentru oamenii sănătoși ParaProtex se poate utiliza în scop profilactic și se ia de două ori pe an, primăvara și toamna.

Produse De Slabit - Cum le Alegem pe Cele Mai Bune?

Cand vine vorba de slabit, in Romania nu exista suficienta informare, din pacate, astfel ca cei aflati in nevoie sa piarda cateva kilograme, sunt adeseori indusi in eroare de multele sfaturi si informatii gresite, luate de la televizor sau din revistele... de gospodine. Mai mult, daca ne referim de exemplu, la produse pentru slabit, cei din juru-ne vor cataloga automat aceste suplimente nutritive in categoria steroizilor, preferand sa se infometeze sau mai rau, sa tina tot felul de diete dificile si daunatoare corpului.



Daca intrebati medicii, ei va vor spune clar: dietele cu usturoi, cu ceai verde, cu portocale nu sunt eficace, intrucat nu ii invata pe cei ce le incearca ce sa faca sa nu castige inapoi kilogramele pierdute in timpul dietei. Singura cale de a slabi inteligent este simpla: planul de alimentatie trebuie facut in asa fel incat aportul de proteine sa fie mai mare decat cel de carbohidrati si grasimi, situat intr-un procentaj de minim 40-45% din alimentatia zilnica. Si bineinteles, atunci cand se doreste pierderea kilogramelor in plus intr-un ritm mai rapid, se recomanda folosirea unor produse de slabit bazate pe carnitina, ceai verde si antioxidanti.

Practic, daca e insotita de o dieta corespunzatoare, suplimentarea cu carnitina (desi pe cutie scrie maxim 3000 mg pe zi, studiile recente au aratat ca pentru a beneficia de rezultate maxime, oamenii activi au nevoie de minim 4-5 grame/zi) va transforma tesutul adipos in energie, pe care o va furniza corpului, pentru a il ajuta sa faca fata deficitului de calorii.



In Romania, sunt foarte putine firme cu adevarat profesioniste, care comercializeaza produse naturiste pentru slabie eficiente si de calitate (in sensul ca nu sunt subdozate si nici nu au efecte secundare, asa cum s-a intamplat acum cativa ani cu produsele unei firme din SUA, ce de altfel, a dat si faliment). Printre ele se numara Calivita, Redis si Pro Nutrition, firme ce si-au facut deja o reputatie in randul sportivilor si care spera sa inlocuiasca acum produsele scumpe din farmacii, cu produsele proprii, care fiind destinate sportivilor, sunt mai ieftine si mult mai eficiente.

Produsele Naturiste Calivita Pentru o Viata Mai Sanatoasa

Acum cativa ani, toate produsele naturiste se gaseau fie la farmacii, fie la celebrele Plafar-uri,  de acolo unde de regula, se puteau achizitiona de la tincturi menite sa trateze boli si diferite afectiuni, pana  la ceaiuri calmante sau de relaxare. Din pacate, asa cum va pot confirma multi dintre cei ce au folosit acele produse, rezultatele intarziau de multe ori sa apara din 2 motive foarte simple: fie substantele active din ceaiuri nu ajungeau in organism in dozajele minime pentru a fi eficiente, fie pur si simplu isi faceau efectul intr-un timp mai indelungat.

Problema era, totusi, faptul ca multi dintre oameni renuntau la a mai le folosi odata ce observau lipsa rezultatelor, iar astfel, o buna parte dintre produsele naturiste, si-au capatat renumele de a fi mai mult o chestie placebo si nu un panacea, asa cum erau ele la un moment dat denumite.

Zilele trecute, fiind interesat de o anumita tinctura menita sa mareasca natural cantitatea de testosteron, am descoperit un blog cu produse naturiste Calivita. Fiind sportiv, stiam ca cei de la Calivita importau in Romania multe dintre suplimentele mele preferate (de regula, apartinand brand-urilor API si California Fitness), insa ulterior am vazut ca gama lor de produse naturiste pentru sportivi este una mult mai mare fata de tot ceea ce stiam: ei ofera clientilor sai, pe langa ceea ce v-am mentionat mai sus, si o serie de produse naturiste marca proprie, ce cuprind extracte de zinc, de cartilaj de rechin, omega 3 – suplimente menite sa va protejeze inima -, precum si produse detoxifiante si revigorante.

Adevarul e ca, gratie feedback-ului oferit de client, gama de produse naturiste Calivita, precum si gama de suplimente nutritive comercializata de ei, a castigat o popularitate foarte mare, devansand cu mult produsele clasice gasite din farmacii.

Cum a fost posibil acest lucru? Ei bine, pur si simplu datorita faptului ca suplimentele contineau substante active in dozaje optime si nu erau subdozate,  fiind special facute sa trateze si sa ajute oamenii sa treaca peste anumite deficiente sau boli.

Sucul Noni - Trateaza Diferite Afectiuni

Unul din varfurile de lance al produselor naturiste existente pe piata romaneasca este sucul Noni, bazat pe extracte de fructe Noni (de provenienta tahitiana), cu rol in tratarea unor multiple afectiuni, printre care se numara catracta, fracturile osoare si entorsele, ranile cutanate, diferite infectii si contuzii, precum si forme usoare de cancer.




Pentru romani, sucul natural Noni, intrat de ceva vreme pe piata, nu a insemnat mare lucru, pana ce numele acestuia nu a inceput sa fie vehiculat de doctori de renume din marile centre medicale din Romania, care au inceput sa recomande pacientilor, ca pe langa tratamentele clasice, sa isi achizitioneze in masura posibilitatilor acest suc, gratie substantelor sale active, ce pot da o mana importanta de ajutor in lupta contra anumitor tipuri de boli.

Principalele substante active din acest suc sunt iridoidele, care intre noi fie vorba, pot fi considerate adevarate minuni ale medicinii naturiste: contine cei mai puternici antioxidanti naturali, cu pana la de 3 ori mai puternici decat Vitamina C, astfel incat procesul de oxidare naturala este incetinit foarte mult. De asemenea, semintele de Noni contin acid linoleic, substanta activa revigoranta cu rol decisiv in mentinerea hidratarii pielii, cat si a stralucirii parului.





Asa cum spuneam in primele randuri, sucul  Noni poate fi folosit si in lupta contra cancerului, sau cel putin, asta o spun ultimele studii efectuate pe soarecii care sufereau de cancer: tratamentul cu Noni le-a redus tumorile cu pana la 90%, fapt extrem de incurajator pentru bolnavii de cancer din toata lumea, intrucat mai e doar un singur pas pana cand boala mileniului va putea fi tratata folosind doar produse naturiste, fara sa fie nevoie de operatii, de raze sau de tratamente toxice pentru corp.