joi, 8 noiembrie 2012

Energy and Memory



Consumul periodic al unor substante naturale ne poate ajuta la pastrarea prospetimii psihice, la cresterea capacitatii de concentrare si a rezistentei la solicitari.
Produsul Energy &Memory este un supliment naturist ce imbunatateste functiile cognitive si de concentrare. Contine extracte de plante, vitamine si minerale care, prin actiunea lor  invioreaza psihic si fizic.
Guarana. Este utilizata de mult timp pentru combaterea oboselii. Stimuleaza sistemul nervos central si glandele suprarenale, motiv pentru care, dupa consumul acesteia, ne simtim inviorati psihic. Imbunatateste functionarea sistemului cardiovascular si metabolismul carbohidratilor. In cazul sportivilor conform numeroaselor analize efectuate poate imbunatati performantele, puterea fizica si capacitatea de rezistenta.
Lecitina. Este necesara pentru o buna functionare a creierului, pentru invatat , pentru inmagazinarea cunostintelor. Aceasta ulei natural se gaseste in compozitia fiecarei membrane celulare.
Colina. Are rol in transmiterea impulsurilor nervoase (ea insasi un neurotransimator). Are un rol important in pastrarea unei bune memorii. Absenta colinei afecteaza memoria de scurta durata, deoarece nu putem inmagazina informatii noi. Asemenea simptome se pot intalni la scolari, la adultii activi si, cel mai des, la persoanele in varsta.
Vitamina E. Ajuta la eliminarea radicalilor liberi din membrana celulara, impiedicand astfel derularea in organism a proceselor degenerative. In plus, daca organismul dispune de vitamina E in cantitati optime, utilizarea oxigenului este maxima si, din aceste considerente, aceasta vitamina are si un rol important in protejarea plamanilor.
Vitamina C. Impiedica formarea radicalilor liberi prin reactia in lant. Vitaminele A, C si E actioneaza sinergic, adica impreuna au un efect mai mare decat fiecare separat.
Zincul. Este indispensabil pentru diviziunea celulara, pentru regenerarea si inmultirea celulelor. Prin aceasta se explica rolul zincului in crestere, dezvoltare si fertilitate. Protejeaza neuronii de efectele nocive ale mediului inconjurator.

Seleniul. Ajuta la imbunatatirea utilizarii oxigenului de catre organism si, prin aceasta, oxigenarea creierului. Este unul dintre cei mai puternici antioxidanti. Efectele sale sunt intens stimulate de vitamina E.
Magneziul. Are un rol important in activitatea enzimatica, in absorbtia calciului si a potasiului. Previne aparitia depresiei, ametelilor, spasmelor musculare, afectiunilor cardiovasculare si hipertensiunii. Absenta magneziului poate duce la perturbarea transmiterii impulsurilor nervoase, provocand hipersensibiltate si nervozitate.
Pentru ca produsul Energy& Memory invioreaza psihic si fizic, acesta este recomandat persoanelor care desfasoara o munca intelectuala ce necesita mare atentie si putere de concentrare, elevilor si studentilor in perioada examenelor, celor care ocupa functii de raspundere fiind astfel expusi stresului, persoanelor care desfasoara o munca fizica sustinuta, sportivilor si celor care desfasoara activitati fizice sistematice.

joi, 1 noiembrie 2012

Green Care



Ştiţi câtă putere de viaţă poate exista într-o plantă obişnuită ? Lucerna este bogată în vitamine şi minerale care au o influenţă benefică asupra digestiei şi reglează funcţiile organismului într-un mod natural.
Lucerna - Medicina populară o recomandă de multă vreme, datorită efectelor sale multilaterale. Frunzele sale sunt bogate în vitamine (beta-caroten, vitamina B, C, D, E şi K) şi în substanţe minerale (potasiu, fier, calciu şi fosfor). Poate fi recomandată cu succes în tulburările digestive - de ex. balonare şi inapetenţă. Este un diuretic natural. Neutralizează acidul gastric, de aceea este utilizată în tratarea ulcerului peptic. Intervine în procesele de coagulare sanguină, putând fi folosită şi în cazul sângerărilor menstruale abundente. Este benefică şi în cazul sângerărilor nazale frecvente. Se recomandă mai ales vârstnicilor, deoarece fortifică sistemul imunitar şi încetineşte procesele de îmbătrânire. Creşte puterea fizică, pofta de viaţă şi asigură un somn liniştit.
Green Care - Nu e doar hrană.

Compozitie/capsula

Medicago sativa (500 mg); magneziu (25 mg).

Descriere

Alfalfa (lucerna) este utilizata de multe secole in medicina traditionala datorita nenumaratelor sale efecte benefice. Este un diuretic natural; poate reprezenta un supliment adecvat in cadrul dietelor alcalinizate; contine multe vitamine si minerale care ajuta la functionarea sanatoasa a organismului. Medicina populara recomanda lucerna de multa vreme, datorita efectelor sale multilaterale. Frunzele sale sunt bogate in vitamine (beta-caroten, vitamina B, C, D, E si K) si in substante minerale (potasiu, fier, calciu si fosfor).

Utilizare si indicatii terapeutice

Green Care poate fi recomandata cu succes in tulburarile digestive - de ex. balonare si inapetenta. Este un diuretic natural. Neutralizeaza acidul gastric, de aceea este utilizata in tratarea ulcerului peptic. Intervine in procesele de coagulare sanguina, putand fi folosita si in cazul sangerarilor menstruale abundente. Este benefica si in cazul sangerarilor nazale frecvente. Se recomanda mai ales varstnicilor, deoarece fortifica sistemul imunitar si incetineste procesele de imbatranire. Creste puterea fizica, pofta de viata si asigura un somn linistit.

Mod de administrare

Ca supliment alimentar, pentru adulti, 4-8 tablete pe zi, sau consultati specialistul inainte de inceperea tratamentului.