marți, 30 decembrie 2014

Beneficiile antioxidarii

Antioxidarea reprezinta adevaratul secret al sanatatii. Acest proces elaborios reprezinta calea cea mai sigura de a scapa de radicalii liberi din organism. Daca ai intreba un medic care este cel mai periculos dusman al organismului nostru cu siguranta raspunsul ar fi acesta: radicalii liberi. Acestia sunt incriminati de aprtia stesului oxidativ, de grave afectiuni metabolice si endocrine, de afectiune cardiace si mai ales joaca un rol important in dezvoltarea cancerului.
Acestea fiind spuse cred ca esti de acord cu mine ca eliminarea radicalilor liberi din organism reprezinta cea mai buna cale spre sanatate. Acest proces are loc insa cu ajutorul unor substante exogene, adica aduse organismului din exterior, numite antioxidanti.Aceste substante ajung in organismul nostru, chiar fara sa ne dam noi seama, din alimente pe care alegem sa le consumam zi de zi. Astfel cafeaua, pestele, vinul rosu, o multime de fructe si legume ne ofera subsantele antioxidante care lupta zi de zi pentru mentinerea starii noastre de bine.
Din pacate insa acest lucru nu este suficient. Datorita unui stil de viata alert si nesanatos, strangem mai multi radicali liberi decat ne-am putea permite si asta duce la distrugerea echilibrului ce defineste sanatatea. Pentru a reusi insa sa castigam lupta impotriva acestor dusmani atat de aprigi, avem nevoie de niste produse naturiste speciale care ne aduc un aport de substante antioxidante masiv care va lupta cu radicalii liberi, va  impiedica dezvoltarea unor afectiuni si atunci cand este cazul va lupta impotriva bolilor deja instalate. Astfel de produse va propune Calivita, iar lista completa o gasiti DOAR aici.
Daca tii la sanatatea ta, daca tii  la sanatatea celor din jur, daca vrei sa dai in fiecare zi randamnet la locul de munca, daca vrei energie, daca vrei vitalitate si buna-dispozitie atunci ai nevoie de cat mai multi antioxidanti. Noi te-am oferit cateva surse ideale, venite din cele mai bune suplimente alimentare care nu ar trebui sa lipseasca niciunei persoane care-si respecta sanatatea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu