vineri, 9 ianuarie 2015

Produse naturiste vs produse sintetice

Atunci cand vine vorba despre sanatatea noastra, cautam sa alegem tot ce este mai sanatos, mai eficient si rapid in tratarea unei boli care ar putea sa provoace grave traume. Si atunci apelam fie la sfatul unui specialist, ceea ce ar fi cel mai corect, fie alegem sa ne "indopam" cu diverse medicamente de care doar am auzit. Din pacate insa, refuzam cea mai simpla metoda de a ne pastra sanatate si anume prevenirea, cu ajutorul unor produse naturiste eficiente, rapide si fara efecte adverse.
In lupta dintre produsele sintetice si cele naturiste, ar putea castiga amandoua, ceea ce difera este momentul in care le administram. Astfel, daca tinem cu adevarat la sanatatea noastra, vom alege sa fim precauti si sa prevenim orice afectiune.
Acest lucru se face simplu, atunci cand alegem sa sa nu ne neglijam propria persoana, sa nu ignoram necesitatile organismului nostru si sa-i oferim o baza de nutrimenti, vitamine si minerale esentiale pentru dezvoltarea optima a sa. Toate acestese gasesc in acele produse naturiste de calitate, testate si recomandate de adevaratii specialisti asa cum este cazul beneficelor produse CaliVita.
De-a lungul timpului am auzit o sumedenie de pareri si argumente atat in ceea ce priveste beneficiile produselor naturisti cat si in ceea ce priveste suprematia pe care ar trebui sa o aiba produsele sintetice. Eu insa am o parere pe care as dori sa o impartasesc cu voi.
Produsele naturiste reprezinta cea mai buna metoda de PREVENIRE a bolilor si de INTARIRE a organismului, facandu-l apt de a face fata tuturor provocarilor. De asemenea aceste produse ce au la baza substante extrase din plante, reprezinta ADJUVANTI ideali in tratamentul unor afectiuni grave.
Produsele sintetice insa, sunt recomandate doar atunci cand o anumita afectiune a pus stapanire pe organismul nostru iar noi avem nevoie de o metoda eficienta si rapida de a actiona. Trebuie sa avem in sa in vedere faptul ca o astfel de metoda este si foarte agresiva cu propriul organism.De aceea trebuie sa fie utilizata pentru scurt timp si in combinatie cu diverse produse naturiste care sa protejeze organismul.
 Acestea fiind spuse, intre produsele naturiste si cele sintetice nu cred ca exista o competitie ci doar noi nu intelegem cand si de ce trebuie fiecare folosite.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu