marți, 7 februarie 2012

Immunaid – solutia pentru imunitate


     Immunaid este un preparat natural cu o istorie de utilizare bogata in cadrul gamei de produse naturiste Calivita care, prin cele doua componente ale sale - pulbere din planta Uncaria si Zinc - manifesta proprietati generice antivirale, antimicrobiene, anti-inflamatoare, anti-alergenice, antioxidante si antitumorale.

    Organismul nostru este supus zilnic la asaltul a sute, poate chiar mii de microbi, infectii si boli. Si cu toate acestea, in mod "miraculos", nu ne inbolnavim in fiecare zi. Da, suntem feriti de o mare parte din boli si afectiuni, insa nu de o minune... ci de un foarte puternic sistem de aparare al corpului nostru - sistemul imunitar.Atunci cand organismul se imbolnaveste, acest lucru se datoreaza intr-o mare masura unui sistem imunitar slabit, care nu a mai putut rezista in fata factorilor nocivi care il ataca si il solicita; iar sistemul imunitar este slabit cu atat mai mult atunci cand nu este ingrijit asa cum trebuie.Functionarea sistemului imunitar este esentiala pentru mentinerea starii de sanatate si functionare corespunzatoare a organismului. Functionarea necorespunzatoare a sistemului imunitar poate favoriza si aparitia unor boli autoimune sau tumorale.
Daca avem probleme cu o infectie, frecvent medicii ne recomanda antibiotice, insa bacteriile si virusii se adapteaza repede si devin rezistente la antibiotice. De asemenea, pot aparea efecte secundare, precum perturbarea florei intestinale normale, ceea ce poate crea si alte neplaceri, precum: inmultirea unor specii de fungi (Candida), tulburari digestive sau de absorbtie, perturbari in asimilarea vitaminelor din complexul B, etc. Solutia consta in prevenirea imbolnavirilor, stimularea functionarii sistemului imunitar printr-un stil de viata corespunzator si consumarea unor preparate naturale si suplimente nutritive. ImmunAid ajuta si intareste sistemul imunitar, astfel inca imunitatea naturala sa poata face fata oricei provocari.
Un flacon de ImmunAid contine 180 de tablete. Se administreaza 3 capsule de ImunAid zilnic, dimineata, la pranz si seara, sau dupa sfatul medicului.
O raceala, o gripa sau mica infectie nu pare o problema care sa te preocupe prea mult. Si totusi chiar si o boala aparent nesemnificativa ar trebui sa ne atraga atentia asupra faptului ca sistemul nostru imunitar nu functioneaza corespunztor. Si, in cazul in care scade capacitatea de aparare a organismului, deveniti mai receptiv la infectiile cauzate de diferiti agenti patogeni - virusuri, bacterii, fungi, paraziti.
ImmunAid ajuta si intareste sistemul imunitar, astfel inca imunitatea naturala sa poata face fata oricei provocari.
ImmunAid accelereaza inmultirea si activitatea limfocitelor. Sarcina limfocitelor este de a recunoaste intrusii din organism si de a-i anihila, limfocitele fiind soldatii sistemului de aparare a organismului.
Principala componenta a produsului ImmunAid este planta cunoscuta in botanica sub denumirea de Uncaria Tomentosa (Gheara matii). Aceasta planta isi are originea in padurile ploioase ale Muntilor Anzi din America de Sud si mai ales din Peru, dar poate fi gasita si in Columbia, Ecuador, Venezuela, Costa Rica, Guatemala si Panama
ImmunAid poate fi comandat acum online de pe www.produsenaturale.eu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu