duminică, 17 iunie 2012

Senior Formula


Senior Formula - 90 tablete


  • Sanatate si putere la varste inaintate
  • Multivitamine si minerale
  • Imbogatit cu Ginkgo Biloba pentru a sprijini memoria si concentrarea
  • Supliment alimentar

Descriere Senior Formula, multivitamine si minerale pentru persoanele in varsta - 90 tablete

Inaintarea in varsta aduce cu sine o serie de modificari al necesarului de nutrienti in organism. Cauzele acestor modificari sunt scaderea absorbtiei substantelor nutritive
Odata cu inaintarea in varsta, printre multe altele, se modifica si necesarul de vitamine al organismului. Cauzele acestei modificari sunt scaderea absorbtiei nutrientilor, aparitia diverselor afectiuni, interventiile chirurgicale, problemele legate de metabolism si de digestie, diabetul zaharat (al carui tratament impune o dieta severa), consumul constant de medicamente. Aceste aspecte impun suplimentarea cu vitamine si minerale la varstnici, pentru a mentine sanatatea si a imbunatati calitatea vietii.

Dupa varsta de 50 de ani, numarul factorilor care contribuie la cresterea necesarului de vitamine si minerale al organismului creste exponential. Alimentarea insuficienta cu surse bogate in vitamine si minerale duce la carenta, in urma careia imunitatea organismului scade, marindu-se frecventa racelilor si a gripei; precum si a altor afectiuni mai grave. Prin consumul ridicat de vitamine si minerale, carentele poate fi evitate - conditie esentiala pentru prevenirea anumitor afectiuni.

GINKGO BILOBA contribuie, pe langa vitamine si minerale, la mentinerea sanatatii optime. Acest antioxidant special sustine memoria, stimuleaza activitatea cerebrala, este benefic in caz de depresie, anxietate sau migrene. Reduce problemele legate de circulatia periferica si cerebrala. Previne agregarea plachetelor, deci formarea trombusurilor. Regleaza tensiunea arteriala, aspect problematic la varstnici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu