luni, 27 august 2012

Silk and Shine Shampo


Prezentarea in detaliu a produsului...
Recent, CaliVita si-a reinoit oferta de produse cosmetice. Cel mai nou dintre produsele gamei CaliVita Cosmetics este samponul Silk and Shine.

Acest nou sampon a fost conceput cu ajutorul celor mai moderne tehnici cosmetice, pentru a oferi atat frumusete cat si sanatate. Toate componentele samponului au fost selectate cu cea mai mare atentie si au beneficii semnificative pentru par si scalp.
Unul dintre cele mai importante ingrediente ale noului Silk and Shine Shampoo este Aloe Vera, care reda parului hidratarea naturala. Datorita efectului sau anti-inflamator, calmeaza pielea uscata si iritata a capului, mentinand stralucirea parului si oferindu-i acestuia volum si un aspect sanatos.
Continutul de provitamina B5 al samponului confera elasticitate, stralucire si hidratare de durata a firului de par. Reduce varfurile despicate si imbunatateste aspectul parului distrus de spalare si pieptanare frecventa ori atacat de substantele chimice din diferitele solutii cosmetice aplicate. Aceeasi provitamina B5 previne uscarea parului si il face usor de pieptanat.
Noul Silk and Shine Shampoo de la CaliVita ofera o ingrijire permanenta si evita distrugerea parului. Protejeaza, de asemenea, parul impotriva efectelor negative ale uscarii cu foehnul.
Noul sampon delicat de la CaliVita nu contine saruri, prin urmare nu irita ochii, putand fi folosit si in cazul copiilor. Este recomandat pentru toate tipurile de par, pentru uz zilnic.
Samponul contine:
- extract din frunze de Aloe Vera Barbadensis
- coca-midopropil betaina
- lauret sulfat de sodiu
- glucozida din cocos
- distearat de glicol
- poliquaternium-7
- tetrasodiu EDTA
- lactat de sodiu
- parfum
- pantenol
- acid citric
- metil-cloro-izotiazolinon
- metil-izotiazolinon
 
Mod de administrare: Se aplica o cantitate mica pe parul ud, se maseaza pana se obtine spuma, se lasa cateva minute sa actioneze si apoi se clateste. La nevoie se repeta. Se recomanda pentru toate tipurile de par

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu