miercuri, 24 octombrie 2012

Culevit



Compozitie/capsula

Arginina (78,39 mg); Fenilalanina (33,04 mg); Histidina (31,03 mg); Vitamina C (30 mg); Metionina (29,84 mg); Acid malic (23,47 mg); Triptofan (15,32 mg); Adenina (2,26 mg); Tirozina (1,27 mg); Vitamina B6 (1 mg); Vitamina B2 (0,8 mg); Biotina (0,03 mg)

Descriere

Ingredientele active ale suplimentului alimentar Culevit sunt aminoacizii si vitaminele, care participa la functionarea normala a organismului. Tabletele de Culevit au un efect deosebit regeneratoare ale organismului in caz de boala sau in perioada de convalescenta. Substantele active ale acestui produs sunt aminoacizii cu diferite structuri chimice (metionina, fenilalanina, triptofan, arginina, histidina, tirozina); vitaminele (vitamina C, B6, B2, B7) si intermediarii intercelulari (acidul malic) si nucleobazele (adenina). Substantele active ale tabletelor de Culevit se gasesc si in alimentele pe care le consumam zilnic (insa in proportii diferite), prin urmare si persoanele sanatoase pot consuma produsul.

Utilizare si indicatii terapeutice

Culevit sprijina eficient procesele fiziologice importante din organism si functionarea normala a sistemului imunitar si a metabolismului. Pe baza studiilor stiintifice si a experientei empirice, produsul Culevit poate fi utilizat cu eficienta dupa operatii si accidentari, in perioadele de convalescenta, pentru regenerarea organismului. Acesta poate fi un supliment alimentar eficient pentru cei care tin cura de slabire sau alte diete stricte.

Mod de administrare

Ca supliment alimentar, 3x2 tablete pe zi, sau consultati specialistul inainte de inceperea tratamentului

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu