luni, 9 aprilie 2012

Vital 0


Pentru mentinerea sanatatii persoanelor cu grupa sanguina 0, este recomandat consumul de extracte din plante speciale, cum ar fi yucca, patrunjelul, curcuma, hreanul, si radacina din lemn dulce. Vital 0 contine toate aceste ingrediente plus multe alte substante active, vitamine si minerale.
Persoanele cu grupa sanguina 0 sunt mari consumatoare de carne, au un tract digestiv puternic si aciditate crescuta, sistem imunitar activ si sunt intolerante fata de schimbarile de mediu si, mai ales, de dieta.
Cei cu grupa sanguina 0 manifesta o tendinta crescuta spre hipotiroidism (nivelul scazut al hormonilor tiroidieni, lipsa iodului), ceea ce poate duce la cresterea in greutate, retentie de lichide, scaderea masei musculare si oboseala.
Daca ai grupa sanguina 0, iti este recomandata alimentatia bazata pe proteine: carne slaba de peste, pui, vita si miel, cat mai proaspata, fara adaos de conservanti si alti aditivi.
Carnea de peste (cod, pastrav, macrou, stiuca, somon) trebuie sa faca parte din meniul tau zilnic, aceasta fiind o importanta sursa de iod necesara pentru reglarea functiei tiroidiene.
O alta sursa importanta de proteine si grasimi vegetale o constituie nucile si semintele crude de dovleac. Pentru grupa sanguina 0 e recomandat sa folosesti numai uleiul de masline si sa consumi mari cantitati de legume si fructe.
Starea de sanatate pentru grupa sanguina 0:
Dintre toate cele patru grupe de sange, grupa sanguina 0 reactioneaza cel mai bine in fata stresului si au un sistem imunitar si un psihic puternic. Pentru o buna stare de sanatate, sunt dependeti de exercitii fizice viguroase, avand o circulatie sanguina deficitara.
Exercitii fizice:
- aceste persoane sunt rezistente la exercitiile fizice solicitante;
- se recomanda practicarea urmatoarelor tipuri de exercitii: aerobic, jogging, gimnastica sportiva, sporturi de contact.
Afectiuni posibile: astm, rinita alergica si alte tipuri de alergii, artrita, intoleranta alimentara.
Cele mai indicate legume pentru alimentatia ta sunt: legumele verzi (spanac, urzici, patrunjel, stevie), guliile, sfecla, ardei, hrean, ceapa, rosii, ridichi, usturoi, morcovi, telina.
Fructele benefice pentru tine sunt: prunele, smochinele, ananasul, ciresele negre, merele, grapefruitul, strugurii, lamaile, pepenele verde, piersicile, perele, stafidele, ciresele, kiwi si zmeura.
Sunt recomandate sucurile naturale din legume sau fructe cu un continut scazut de zahar, berea si vinul rosu in cantitati moderate.
Grupa sanguina 0:
- Purtatorii de grupa sanguina 0 au in general tendinta de a fi solitari;
- Sunt persoane intuitive, focalizate, independente, increzatoare, cu calitati de lideri;
- In cele multe situatii prefera sa se bazeze pe fortele proprii;
- Persoane organizate si determinate, care de cele mai multe ori isi ating obiectivele propuse;
Vital 0 pentru grupa sanguina 0 contine 39 de spubstante active special alese pentru o functionare optima a organismului.
Flaconul Vital 0 contine 90 tablete.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu