duminică, 1 aprilie 2012

Vein Care


Vein Care este un gel special conceput pentru a combate problemele vaselor de sange: varice, tromboflebite, tromboze, picioare grele, hemoroizi si circulatie periferica deficitara.

Componentele principale ale Vein Care sunt extractul de saliva de lipitori si extract din planta Siegesbeckia. Printre substantele care se gasesc in extractul din saliva lipitoarei, cea mai importanta este hirudina, care impiedica formarea cheagurilor de sange si are efect analgezic si vasodilatator. Fata de celelalte anticoagulante, hirudina isi exercita efectul fara a necesita prezenta altor factori anticoagulanti interni. Are o actiune complexa asupra venelor varicoase ale picioarelor. Hirudina inlatura senzatia de ingreunare si umflare a picioarelor. Reda elasticitatea pielii uscate şi o catifeleaza.
Vein Care reduce aparitia unor dureri spontane, frecventa crampelor, formarea edemelor, senzatia de oboseala si de ingreunare a picioarelor, inrosirea pielii, durerea la atingere, numarul petelor albastre. Accelereaza absorbtia cheagurilor de sange.
Boala varicoasa a venelor afecteaza 20-25% din populatia feminina si 15% din cea masculina, femeile avand o predispozitie mai pronuntata. Orice vena poate deveni varicoasa dar cele mai afectate sunt cele din gambe. Aceasta se datoreaza faptului ca statul in picioare creste presiunea in venele inferioare.
Varicele sunt un semnal si pentru existenta altor afectiuni legate de sistemul circulator. Exista o multitudine de factori care cresc riscul aparitiei varicelor: solicitarea crescuta a picioarelor, locul de munca sedentar sau in picioare, absenta miscarii sistematice, surplusul de greutate, sarcina, modificarile hormonale, predispozitia ereditara. Simtomele specifice  pentru varice: oboseala si ingreunarea piciorului, formarea edemelor la niveluil gleznelor, dureri in diferite puncte ale gambei si talpii, colorarea pielii.

Utilizare cremei Vein Care in diferite afectiuni:

Varice - dupa o baie calduta, se ung picioarele pe zonele afectate, prin miscari de jos in sus, se infasoara cu un material din fibre naturale (lana, bumbac) si se lasa sa actioneze peste noapte.
Hemoroizi - dupa igiena locala, se unge gelul Vein Care de cateva ori pe zi (atentie a se evita constipatia).
Reumatism, artrita, artroza spondiloza, discopatie, sciatica, lumbago lombosciatica - se ung zonele afectate, inflamate si dureroase de cateva ori pe zi, se acopera si se lasa sa actioneze.
Mastoza - se ung sanii si se maseaza prin miscari circulare usoare, de 2-3 ori pe zi.
Edeme, hematoame, vanatai - se unge si se maseaza usor zona de cateva ori pe zi

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu