vineri, 20 aprilie 2012

Vital AB


Vital A
Grupa sanguina A este caracterisitica vegetarienilor. Alimentatia omului modern cu grupa sanguina A trebuie sa se bazeze in primul rand pe vegetale - datorita codului sau genetic. Alimentele bazate pe legume si fructe trebuie sa asigure un aport corespunzator de vitamine si minerale, iar necesarul zilnic de fier si proteine trebuie asigurat din alte surse. Pentru mentinerea capacitatii de rezistenta (datorita predispozitiei genetice spe afectiunile cardio-vasculare), trebuie sa se consume vitamina B12, Vitamina C, acid folic, acid pantotenic, bioflavonoide (quercitina) si Vitamina E. Este deosebit de indicat consumul de ceai verde, ghimbir, paducel, patrunjel. Acestea au efect benefic asupra echilibrului bio-fizic al organismului celor cu grupa sanguina A si actioneaza sinergic. Desigur, toti acesti nutrienti esentiali se regasesc printre cei 44 de componenti ai produsului Vital A
Vital B
Grupa sanguina B este o grupa de sange mai putin specifica. Persoanele cu grupe sangvine B pot consuma alimente de orice fel. Pot manca mai multe carne decat cei din grupa A, avand insa nevoie de lapte si produse lactate. Suplimentul natural complex Vital B serveste la completarea necesarului de vitamine si oligoelemente bazat pe cerintele acestei grupe sanguine. Extractele de plante din compozitia acestui produs - radacina de lemn dulce, patrunjel, brocoli, soc, ciuperci reishi si shiitake - au o actiune benefica asupra digestiei, activitatilor cerebrale si capacitatii de rezistenta generala a persoanelor cu grupa sanguina B.
Specificul alimentatiei corespunzatoare grupelor sanguine A si B este valabil si pentru grupa AB. In procesul evolutiei, grupa sanguina AB s-a format in urma amestecului grupelor sanguine A si B. Astfel, aceste persoane isi pot asigura necesarul de vitamine si minerale, dar un aport suplimentar de vitamina C ar fi benefic, deoarece aceia cu grupa sangvina AB au o aciditate gastrica scazuta. Pentru cresterea rezistentei organismului fata de diverse infectii, pentru prevenirea aterosclerozei, a infarctulul miocardic, precum si a cancerului, persoanele cu grupa sangvina AB au nevoie atat de oligoelemente, cat si de plante medicinale. Datorita predispozitiei catre afectiunile cardio-vasculare si tumorale, se recomanda in primul rand consumul unor antioxidanti si al unor minerale din extracte de plante - ceai verde, usturoi, broccoli, telina, ghimbir. Printre cei 44 de componenti ai produsului Vital AB se gasesc si numeroase alte substante active specifice acestei grupe sanguine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu