joi, 26 ianuarie 2012

Noni Folosit Pentru Tratarea Unor Afectiuni


Pomul vesnic verde, originar din zonele tropicale din Asia si Pacific, se foloseste ca remediu naturist de peste 2.000 de ani. Are proprietati antibacteriene, antivirale si antitumorale.

Tratamentul naturist cu fructele arbustului noni indeparteaza eficient orice durere si este remediul perfect inclusiv in tratarea afectiunilor pielii .

In prezent, specialistii in medicina naturista recomanda sucul ca un tonic general pentru tratarea diabetului zaharat si bolilor cardiovasculare.

Se poate combina cu sucul de grefe, pentru a avea un continut mai mare de vitamine. In magazinele de profil, produsul poate fi gasit sub forma de capsule sau tinctura.

Are efect antioxidant, intareste sistemul imunitar si indeparteaza eficient tumorile. Tocmai de aceea se recomanda diabeticilor si cardiacilor.

Cercetarile arata ca noni stimuleaza sistemul imunitar, regland functiile celulelor si regenarea celulelor bolnave. Faptul ca noni pare sa actioneze exact la nivelul celulelor in stare critica poate explica de ce acest fruct este atat de folositor in multe probleme de sanatate. De fapt noni are peste 100 de utilizari principale si secundare.

Acest suc este 100 % natural si este facut dintr-un fruct gasit in Tahiti , cu un continut ridicat in xeronina si proxeronina. Celulele din organism, cand simt microbii au tendinta sa se inchida, microbii ramanand in interior.Singura substanta care s-a dovedit eficienta in deschiderea celulelor si eliminarea microbilor din organism este xeronina.Deoarece actioneaza asupra celulelor bolnave si intareste sistemul imunitar, acest suc s-a dovedit a fi eficient in mai multe afectiuni. Noni este foarte valoros ca planta medicinala datorita urmatoarelor functii:

• Reduce tensiunea
• Lucreaza cu melatonina si serotonina pentru a regla somnul, temperatura si starile de neliniste
• Creste energia corpului
• Actioneaza ca un agent anti-inflamator si anti-histaminic
• Usureaza durerea
• Are proprietati anti-bacteriale care protejeaza impotriva problemelor digestive si de inima.
• Impiedica formarea de tumori cancerigene si evolutia cancerului.

Noni poate fi luat impreuna cu orice alt medicament- teoretic nu exista reactii negative. In unele situatii, noni permite ca alte medicamente sa actioneze mai eficient.
Dr. Gerson precizeaza ca noni ajuta clinic in urmatoarele moduri prin legatura noni-xeronina:

• Calmarea membranelor care secreta prea mult mucus. Exemple alese: sinuzita, astm, bronsita, si curgerea cronica a nasului.
• Calamrea producerii in exces de acid gastric. Exemple reprezentative: ulcer gastric si duodenal, gastrita si reflux esofagian al acidului gastric.
• Boli autoimune. Exemple reprezentative: artrita reumatoida, psoriasis, diabet tip 2, tiroida, boala lui Chron si erithematosus lupus.
• Infectii. Exemple reprezentative: herpes tip 1, 2, hepatita cronica, pelvis inflamat, sindrom postviral, pancreatita, tiroida virala, infectii cu ciuperci, bacterii cum ar fi piciorul atletului, vaginita, si alte infectii micotice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu