miercuri, 18 ianuarie 2012

Produsele Naturiste Calivita Pentru o Viata Mai Sanatoasa

Acum cativa ani, toate produsele naturiste se gaseau fie la farmacii, fie la celebrele Plafar-uri,  de acolo unde de regula, se puteau achizitiona de la tincturi menite sa trateze boli si diferite afectiuni, pana  la ceaiuri calmante sau de relaxare. Din pacate, asa cum va pot confirma multi dintre cei ce au folosit acele produse, rezultatele intarziau de multe ori sa apara din 2 motive foarte simple: fie substantele active din ceaiuri nu ajungeau in organism in dozajele minime pentru a fi eficiente, fie pur si simplu isi faceau efectul intr-un timp mai indelungat.

Problema era, totusi, faptul ca multi dintre oameni renuntau la a mai le folosi odata ce observau lipsa rezultatelor, iar astfel, o buna parte dintre produsele naturiste, si-au capatat renumele de a fi mai mult o chestie placebo si nu un panacea, asa cum erau ele la un moment dat denumite.

Zilele trecute, fiind interesat de o anumita tinctura menita sa mareasca natural cantitatea de testosteron, am descoperit un blog cu produse naturiste Calivita. Fiind sportiv, stiam ca cei de la Calivita importau in Romania multe dintre suplimentele mele preferate (de regula, apartinand brand-urilor API si California Fitness), insa ulterior am vazut ca gama lor de produse naturiste pentru sportivi este una mult mai mare fata de tot ceea ce stiam: ei ofera clientilor sai, pe langa ceea ce v-am mentionat mai sus, si o serie de produse naturiste marca proprie, ce cuprind extracte de zinc, de cartilaj de rechin, omega 3 – suplimente menite sa va protejeze inima -, precum si produse detoxifiante si revigorante.

Adevarul e ca, gratie feedback-ului oferit de client, gama de produse naturiste Calivita, precum si gama de suplimente nutritive comercializata de ei, a castigat o popularitate foarte mare, devansand cu mult produsele clasice gasite din farmacii.

Cum a fost posibil acest lucru? Ei bine, pur si simplu datorita faptului ca suplimentele contineau substante active in dozaje optime si nu erau subdozate,  fiind special facute sa trateze si sa ajute oamenii sa treaca peste anumite deficiente sau boli.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu