miercuri, 18 ianuarie 2012

Produse Calivita - Un Nou Stil de Viata

Cand vine vorba de produse Calivita, multa lume inca le asociaza cu produsele Herbalife, lucru total eronat. Desi in principiu, produsele comercializate sunt adresate publicului larg, ele pot fi consumate chiar si de catre sportivii de performanta, intrucat substantele active sunt concentrate in dozaje optime, astfel incat sa aiba efectul scontant dupa ingerare.




In principiu, Calivita comercializeaza produse naturale, o gama larga de  suplimente nutritive (fara efecte secundare) ce se intinde de la vitamina C pana  la propolis sau suplimente pentru intarirea articulatiilor si a oaselor.

Trebuie sa stiti ca, toata gama de produse  Calivita contine 100% ceea ce scrie pe eticheta,  lucru contrar practicilor a  multora dintre firmele existente pe piata : de exemplu, daca luam suplimentul de slabit Chromium Max, atunci trebuie sa stiti ca fiecare tableta in parte contine nici mai mult, nici mai putin de 60 de mcg.

Nu stiu daca va amintiti, dar acum cativa ani, pe vremea cand Biotec USA, comercializa gama Strength Nutrition, testele de laborator au aratat ca produsul Milk&Egg continea cu 70% proteine, asa cum ar fi trebuit, ci doar 14%, lucru care a daunat serios sportivilor care il foloseau in pregatire.

Ei bine,  produsele comercializate de Calivita sunt testate (nu doar de compania mama) pentru ca utilizatorii sa poata beneficia de rezultatele asteptate. Asa dar, fie ca va cumparati un produs California Fitness (comercializat exclusiv in Romania de catre aceasta firma), fie ca va cumparati oricare din gama lor de produse, puteti sta fara grija, caci ceea ce scrie pe eticheta, va fi 100% si in continut.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu