miercuri, 18 ianuarie 2012

ParaProtex te Ajuta sa Scapi de Paraziti

 Ca urmare a infecțiilor parazitare, există diferite boli și tulburări: alergii, artrite, reumatism, scrâșnitul dinților (bruxism), colită, diabet, oboseală, dureri de cap, hipoglicemie, perturbarea tractului gastro-intestinal, greață, dureri de gât, sinuzită, tulburări ale căilor urinare și glandei tiroide, dezechilibre minerale, insomnie, vărsături și chiar cancer.

Sistemul imunitar uman rezistă tuturor agenților patogeni și bolilor – acest fenomen este numit rezistență a organismului și este baza a imunității naturale specifice. În cazul în care sistemul imunitar începe să nu mai reziste – apare un timp propice dezvoltării paraziților . Prin urmare, tratamentul multor boli, trebuie să înceapă cu tratamentul antiparazitar și curățenie totală a corpului.

ParaProtex – este un medicament antiparazitar modern și în prezent este cel mai bun mijloc de a proteja împotriva paraziților.Cea mai surprinzătoare proprietate a ParaProtex-ului este aceea că nu inhibă flora organismului, ceea ce înseamnă că distruge paraziții și întărește sistemul imunitar.




Structura ParaProtex-ului este formată din 10 plante care lucrează sinergic și acționează imediat pe o gamă largă de paraziți, și în același timp, posedă proprietăți imunostimulatoare. Pentru oamenii sănătoși ParaProtex se poate utiliza în scop profilactic și se ia de două ori pe an, primăvara și toamna.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu