miercuri, 18 ianuarie 2012

Produse De Slabit - Cum le Alegem pe Cele Mai Bune?

Cand vine vorba de slabit, in Romania nu exista suficienta informare, din pacate, astfel ca cei aflati in nevoie sa piarda cateva kilograme, sunt adeseori indusi in eroare de multele sfaturi si informatii gresite, luate de la televizor sau din revistele... de gospodine. Mai mult, daca ne referim de exemplu, la produse pentru slabit, cei din juru-ne vor cataloga automat aceste suplimente nutritive in categoria steroizilor, preferand sa se infometeze sau mai rau, sa tina tot felul de diete dificile si daunatoare corpului.



Daca intrebati medicii, ei va vor spune clar: dietele cu usturoi, cu ceai verde, cu portocale nu sunt eficace, intrucat nu ii invata pe cei ce le incearca ce sa faca sa nu castige inapoi kilogramele pierdute in timpul dietei. Singura cale de a slabi inteligent este simpla: planul de alimentatie trebuie facut in asa fel incat aportul de proteine sa fie mai mare decat cel de carbohidrati si grasimi, situat intr-un procentaj de minim 40-45% din alimentatia zilnica. Si bineinteles, atunci cand se doreste pierderea kilogramelor in plus intr-un ritm mai rapid, se recomanda folosirea unor produse de slabit bazate pe carnitina, ceai verde si antioxidanti.

Practic, daca e insotita de o dieta corespunzatoare, suplimentarea cu carnitina (desi pe cutie scrie maxim 3000 mg pe zi, studiile recente au aratat ca pentru a beneficia de rezultate maxime, oamenii activi au nevoie de minim 4-5 grame/zi) va transforma tesutul adipos in energie, pe care o va furniza corpului, pentru a il ajuta sa faca fata deficitului de calorii.



In Romania, sunt foarte putine firme cu adevarat profesioniste, care comercializeaza produse naturiste pentru slabie eficiente si de calitate (in sensul ca nu sunt subdozate si nici nu au efecte secundare, asa cum s-a intamplat acum cativa ani cu produsele unei firme din SUA, ce de altfel, a dat si faliment). Printre ele se numara Calivita, Redis si Pro Nutrition, firme ce si-au facut deja o reputatie in randul sportivilor si care spera sa inlocuiasca acum produsele scumpe din farmacii, cu produsele proprii, care fiind destinate sportivilor, sunt mai ieftine si mult mai eficiente.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu