luni, 19 martie 2012

Energy and Memory

Consumul periodic al unor substanţe ar putea să ajute la păstrarea prospeţimii psihice, la creşterea capacităţii de concentrare şi a rezistenţei la solicitări.


Ştiaţi că organul care consumă cea mai mare cantitate de oxigen şi, datorită acestui fapt, este şi cel mai expus riscurilor este creierul?
Aţi simţit vreodată că nu mai rezistaţi, că sunteţi complet epuizat, nu numai fizic, ci şi psihic?
Aţi avut vreodată senzaţia că aţi scăpat lucrurile de sub control, că sunteţi incapabil să vă concentraţi şi, oricât v-aţi strădui, nu reuşiţi să terminaţi la timp sarcinile?
Există, însă, SOLUŢII. Consumul periodic al unor substanţe ( Energy and Memory ) ar putea să ajute la păstrarea prospeţimii psihice, la creşterea capacităţii de concentrare şi a rezistenţei la solicitări.

Guarana de ani de zile este utilizată pentru combaterea oboselii. Stimulează sistemul nervos central şi glandele suprarenale, motiv pentru care ne simţim învioraţi psihic. Îmbunătăţeşte funcţionarea aparatului cardiovascular, respectiv metabolismul carbohidraţilor. În cazul sportivilor - conform numeroaselor analize efectuate - poate îmbunătăţi performanţele, puterea fizică şi capacitatea de rezistenţă.
Lecitina este necesară pentru funcţionarea optimă a creierului, pentru învăţat, pentru înmagazinarea cunoştinţelor. Această grăsime naturală se află în componenţa fiecărei membrane celulare.



Creierul nostru este format din aproximativ 25 de milioane de celule. Fiecare celulă nervoasă (neuron) are mai multe terminaţii scurte (dendrite) şi una lungă (axon), care se află În legătură cu tenninaţiile altor neuroni. Transmiterea informaţiilor se realizează prin fluxul bioelectric şi prin aşa numitele substanţe transportoare de informaţii (neurotransmiţătoare).
Celulele sistemului nervos central şi periferic sunt foarte sensibile, funcţionând perfect numai În condiţii corespunzătoare. Pericolul cel mai mare, îl reprezintă concentraţia scăzută de oxigen, Odată cu înaintarea în vârstă, scade activitatea antioxidantă a mitocondriilor şi radicalii liberi nocivi cauzează distrugeri ale membranelor celulare. Alţi factori care distrug celulele nervoase sunt alcoolul, fumatul, consumul sistematic de somnifere şi calmante, circulaţia sanguină defectuoasă, funcţionarea necorespunzătoare a glandei tiroide, stresul, depresia şi, desigur, alimentaţia necorespunzătoare.



Consecinţa este scăderea vitalităţii, oboseala cronică, afecţiunile degenerative, tulburările de memorie.
Dacă nu sunt Îndeplinite condiţiile pentru funcţionarea corespunzătoare a creierului şi substanţele necesare nu se găsesc Într-o cantitate şi calitate suficiente, pot apărea perturbări sau chiar pot fi distruse o parte din celulele nervoase. Pentru atingerea performanţelor optime ale creierului, pentru Învăţat şi stocarea cunoştinţelor este nevoie de lecitină. Această grăsime naturală face parte din structura fiecărei membrane celulare. Colina , un component al lecitinei  este necesară pentru transmiterea impulsuri lor nervoase. Joacă un rol important în păstrarea informaţiilor. În absenţa ei, se deteriorează memoria de scurtă durată, deoarece nu se mai pot stoca informaţiile recente. Acest lucru se poate Întâmpla atât la şcolari, cât şi la adulţii activi, dar cel mai frecvent la vârstnici. Vitaminele C şi E acţionează sinergic, adică împreună au un efect mai mare decât separat. Vitamina E elimină radicalii liberi nocivi din membrana celulară, în timp ce vitamina C Împiedică formarea, prin reacţia în lanţ, a radicalilor liberi. Zincul şi seleniul fortifică efectul antioxidant al celor două vitamine.



Toate aceste vitamine le gasiti in produsul Energy and Memory de la Calivita renumita fabrica de produse naturiste , va asteptam si pe site la noi .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu