duminică, 4 martie 2012

Joint Protex Forte

Suferinta articulatiilor si a tesuturilor periarticulare este cunoscuta sub denumirea de boala reumatica. Procesul patologic care conduce la boala cunoaste in principal doua cai: inflamatia activa si degenerescenta articulara. Manifestarea clinica dominanta in bolile reumatice este durerea.
- Inflamatia reumatismala debuteaza in membrana sinoviala prin alterari ale substantei fundamentale conjunctive si ale vaselor mici capilare. Procesul inflamator este declansat, de obicei de un factor necunoscut (virus, microplasme, procese autoimune, etc).

- In bolile reumatice degenerative organul afectat primar este cartilajul. Odata cu inaintarea in varsta, incepand de la 30 de ani, ca o manifestare a proceselor de imbatranire, apar modificari calitative la nivelul cartilajelor. Ca rezultat, scade rezistenta cartilajelor, acestea se decoloreaza, se fisureaza, din cartilaj se elimina mici fragmente in cavitatea sinoviala, apare inflamatia secundara a membranei sinoviale.
Combinatia dintre degenerescenta cartilaginoasa si inflamatia sinoviala i-a determinat pe autorii americani sa numeasca acest grup de afectiuni - osteoartrite.

Pentru pastrarea sanatatii articulatiilor si, in special, a tesuturilor conjuctive, un ajutor eficient ofera produsele Joint Protex si Joint Protex Forte, fabricate de CaliVita International, care contin acele ingredientele naturale care protejeaza cartilajele si tesuturile conjunctive, reduc durerile la nivelul articulatiilor si inflamatia muschilor, optimizeaza functiile articulatiilor si circulatia sanguina, inbunatatesc mobilitatea si flexibilitatea articulara.
Produsul Joint Protex are ca si substante componente: glucozamina, condroitin sulfatul, complexul de acid hialuronic, metil-sulfonilmetanul, cetil-miristoleatul, Boswellia serrata, turmericul, Filipendula ulmaria, zincul, manganul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu