joi, 15 martie 2012

Kids Greens ( 30 tablete)


Kids Greens de CaliVita  de la CaliVita International este un supliment alimentar realizat după cercetări îndelungate şi conţine 66 de substanţe atent selecţionate, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor copiilor, a satisface necesarul lor alimentar şi a le spijini sănătatea.

Substanţele active din compoziţia fiecărei tablete sunt:

Vitaminele - care, prin definiţie, sunt substanţe absolut necesare pentru funcţionarea normală a organismului. Acest lucru este valabil în egală măsură atât în cazul adulţilor, cât şi al copiilor. Sunt necesare pentru creştere şi dezvoltare, pentru formarea oaselor şi a ţesuturilor, pentru a lupta împotriva infecţiilor, bolilor, cancerului, pentru a menţine organismul sănătos şi puternic.

Mineralele – s-a constatat că jumătate din numărul copiilor nu acced la necesarul zilnic de minerale, deşi mineralele participă la diverse funcţii ale organismului implicate în producerea de energie, creştere şi vindecare. Sunt necesare pentru dezvoltarea oaselor, pentru menţinerea unui sistem nervos sănătos, formarea globulelor roşii, dezvoltarea musculaturii,
inclusiv a inimii.

Amestecul de super-alimente conţine:
Spirulina
– considerată un aliment complet, bogată în nutrienţi uşor de digerat;
Broccoli
– cu un conţinut bogat de fibre ce conţin provitamina A, vitamina C, K, acid folic, calciu şi antioxidanţi;
Frunze de lucernă – un excelent alcalinizant cu conţinut complet de vitamine şi minerale;
Orz verde, grâu verde – conţin „glucoproteine” care acţionează ca antioxidanţi; clorela – care poate lupta împotriva diferitelor infecţii bacteriene şi virale, îmbunătăţeşte sistemul imunitar;
Pulbere de spanac – cu multiple efecte benefice asupra sănătăţii prin conţinutul de vitamine şi minerale; kelp – o sursă bogată de calciu, potasiu, iod.

Amestecul de fibre de măr, seminţe de in şi tărâţe de orez care coţine atât fibre solide, cât şi insolubile care contribuie la eliminarea toxinelor din organism.

Amestecul de antioxidanţi format din: fructul acerola, unul dintre cele mai bogate surse de vitamina C cunoscute. Mai conţine magneziu, acid pantotenic, potasiu şi alte minerale necesare organismului; tocotrienolii sunt membrii ai familiei vitaminei E, deci sunt antioxidanţi; pulberea de sfeclă, pe lângă faptul că este o sursă bogată de nutrienţi, conţine betaină, care ajută la procesarea grăsimilor de către ficat; afinele au, de asemenea, proprietăţi antioxidante şi antiinflamatoare datorită taninelor; seminţele de struguri conţin antioxidanţi puternici: vitamina E, flavonoidele, acidul linoleic şi compuşii numiţi procianidine se găsesc în concentraţie mare în seminţele de struguri.

Extractul din scoarţă de pin are numeroase proprietăţi, una dintre cele mai importante fiind aceea că ajută vitamina C (necesară pentru sinteza neurotransmiţătorilor) să acţioneze mai eficient la nivelul creierului.

Ceaiul verde, prin substanţele componente, este un excelent antioxidant, diuretic, stimulator cerebral, stimulator al proceselor de ardere a grăsimilor şi factor de protecţie anticancer.

Amestecul complex pentru sistemul imunitar conţine, printre altele, ciupercile Maitake şi Reishi, cunoscute pentru multiplele lor proprietăţi benefice asupra organismului, cum ar fi: sănătatea inimii şi a sistemului circulator, proprietăţile adaptagene (rezistenţa la stres şi îmbunătăţirea stării generale a organismului şi creierului), deci creşterea imunităţii.

Amestecul probiotic contine probiotice (bacterii intestinale benefice cum este Lactobacillus Acidophilus) si prebiotice (fructooligozaharide care reprezinta hrana exclusiva a bacteriilor intestinale benefice). Amestecul biotic din fiecare tableta de Kids Green contribuie la mentinerea unei flore intestinale sanatoase.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu