joi, 8 august 2013

Acidophilus - scut impotriva bacteriilor.

   Se spune ca "Suntem ceea ce mancam". Chiar daca aceasta fraza straneste zambetul celor mai multi dintre noi, in ea sta ascuns un sambure de adevar. Tot ceea ce mancam, se transforma in urma procesului de digestie in nutrimenti care ofera baza tuturor proceselor fiziologice care au loc in organismul nostru.
   Astfel trebuie sa avem grija de alimentatia noastra. De cele mai multe ori, programul incarcat, problemele cotidiene, stresul, nu ne permite sa respectam orele de mese si nici sa consumam doar alimente sanatoase. De aceea trebuie sa-i oferi organismului tau un aliat de nadejde care sa previna instalarea unor afectiuni digestive ce ar periclita buna functionare a intregului organism.
   Acidophilus este un produs marca CaliVita care va garanteaza buna functionare a sistemului digestiv. Substanta activa din aceste capsule este bacteria nepatogena Lactobacillus acidophilus, una dintre cele mai cunoscute tulpini probiotice care creeaza un mediu neprielnic penetru bacteriile patogene, care profitand de dezechilibrul provocat de alimentatia necorespunzatoare pot produce infectii grave.
   Lactobacillus acidophilus se gaseste in toate produsele alimentare care fermenteaza, precum laptele. Beneficiile sale sunt cunoscute de secole insa au fost certificate abia in 1922 de cand a devenit substanta principala din majoritatea produselor naturiste ce au ca scop neutralizarea efectelor nocive a unor microorganisme.
   Produsul naturist Acidophilus contine si  psyllium cu ajutorul careia scade cantitatea de colesterol, creste asimilarea de grasimi, aminoacizi, lactoza, necesare bunei functionari a organismului uman. Pe langa faptul ca Lactobacillus acidophilus impiedica dezvoltarea bactoriilor patogene, creeaza un mediu favorabil dezvoltarii florei bacteriene normale din intestin.
   Este stiut faptul ca excesul de toxine duce la instalarea unor afectiuni grave cat si la obezitate.  Acidophilus accelereaza procesul de detoxifiere, ajutandu-ti organismul sa elimine rapid si eficient toxinele. Totodata acest produs 100% naturist de la CaliVita sintetizeaza in mucoasa tractului digestiv un antibiotic slab,colicina, care elimina utilizarea unui tratament cu antibiotic in infectii usoare.
   Se spune ca preventia este cel mai bun tratament. Chiar daca stilul de viata alert si dezorganizat nu ne permite sa ne alimentam corespunzator, putem sa ne protejam organismul impotriva microorganismelor patogene ce se dezvolta in tractul digestiv, cu ajutorul inovatorului Acidophilus de la CaliVita.
   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu