luni, 5 august 2013

Nopalin - tine glicemia-n frau!

 
Cui nu-i place rasfatul oferit de gustul fin si dulce al unei prajituri? Cati dintre noi pot sa se abtina in fata unei delicioase inghetate sau a unei apetisante ciocolate? Dar cati dintre noi stiu ca in spatele gustului irezistibil al acestor produse se ascunde un adevarat pericol pentru sanatatea ta.
   Consumul excesiv de zahar, duce la cresterea cantitatii de glucide in sange. Insulina, hormonul care regleaza glicemia, nu mai reuseste sa faca fata cantitatii crescute de zahar, astfel apare diabetul.
   Boala cronica, diabetul, sta la baza aparitiei unor afectiuni grave cardiovasculare, nervoase, musculare ce pot pune viata in pericol. Din pacate diabetul nu se poate tratata complet ci poate fi tinut in frau cu ajutorul unor medicamente care regleaza nivelul glicemiei.
   Nopalin este un produs 100% naturist care te ajuta in lupta cu diabetul, prin scaderea glicemiei intr-un mod eficient si echilibrat. Produsul are la baza extractul deshidratat din Neopal, planta din familia cactusului cu efecte benefice notabile.
   Inca din cele mai vechi timpuri, extractul de Neopal este folosit in diferite remedii naturiste, datorita compozitiei sale. Bogat in aminoacizi, vitamine precum A, C, K B, minerale indispensabile functionarii normale a organismului uman, ca si calciu, magneziu, fier, potasiu, aceasta planta devine una dintre cele mai benefice componente a unor medicamente naturiste ce te ajuta sa previi dar si sa tratezi unele boli grave.
   Cercetatori au dovedit faptul ca produsele naturiste ce contin Neopal, asa cum este inovatorul produs de la
CaliVita, Nopalin, lupta cu eficienta impotriva diabetului prin scaderea glicemiei. Totodata acest produs ajuta la scaderea colesterolului rau, fiind benefic pentru mentinerea in parametrii normali ai tensiunii arteriale scazand riscul unui eventual infarct.
   Natura este farmacia inepuizabila unde o sa gastesti mereu remedii pentru afectiunile tale. Tine in frau diabetul, mentine in parametrii normali glicemia, cu ajutorul produsului 100% natural, Nopalin  de la CaliVita.
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu