sâmbătă, 10 august 2013

Mega Protect 4Life - asigurarea unei vieti sanatoase

 Sanatatea reprezinta cel mai de pret dar pe care ni-l ofera viata pentru a putea duce la bun sfarsit orice plan si a ne indeplini orice vis. Din pacate in graba noastra spre nicaieri, fixandu-ne false destinatii, irosim clipe si ne neglijam sanatatea, constientizand cu adevarat ca am gresit cand este tarziu si greu de revenit la normal.
  Pentru a ne mentine sanatatea trebuie sa ne alimentam sanatos, oferindu-i organismului nostru multivitaminele si mineralele de care are nevoie pentru a functiona corespunzator. Pentru ca stilul de viata alert nu ne permite sa avem o alimentatie corespunzatoare, sanatoasa si echilibrata, pentru ca programul de odihna este din ce in ce mai scurt, trebuie sa oferim organismului nostru o sursa sigura de energie si vitalitate. Gandindu-se la sanatatea dvs, CaliVita, va propune revolutionarul produs 100% natural Mega Protect 4Life.
   Ingloband o serie de substante, multivitamine si minerale, Mega Protect 4Life este produsul indicant pentru oricine, avand proprietatea de a intarii organismul, de a-l proteja si de a-l trata.
   Datorita constituientilor sai, acest produs naturist prezinta o serie de beneficii de care ar trebui oricine sa profite. Mix-ul de vitamina C, E, coenzima Q10, licopen, retinol, seleniu, mangan, L-glutation, Ginkgo, beta-caroten, afine negre, Mega Protect 4Life ia din fiecare substanta in parte ce este mai bun, devenind un produs eficient cu o larga gama de intrebuintari.
   Licopenul este cel mai puternic antioxidant, gasit de obicei in tomate. Datorita continutului crescut de licopen,acid tioctic, mangan, Mega Protect 4Life este un inamic al radicalilor liberi, cei care sunt prima cauza a aparitiei diverselor forme de cancer.
   Detoxifierea este arma cu care lupta Mega Protect 4Life impotriva obezitatii, a problemelor de tranzit intestinal, datorita cantitatii crescute de L-glutation, substanta care este si un adjuvant in chimioterapie.
   Problemele cardiovasculare sunt din ce in ce mai in mai intalnite, reprezentand una din primele cauze ale mortalitatii. Datorita continutului de Ginkgo, Mega Protect 4Life mareste fluxul sangvin cerebral, impiedicand eventualele accidente vasculare, sporind puterea de concentrare si memoria.
    Vitamina C este un aliat de incredere al sistemului imunitar. Gripele, infectiile virale, vor fi prevenite daca
vei utiliza Mega Protect 4Life.
    Inovatorul produs de la CaliVita are grija si de frumusetea ta, datorita continutului crescut de coenzima Q10 care ofera fermitate, elasticitate pielii tale, lasandu-ti tenul tanar si sanatos.
   Mega Protect 4Life impiedica cronicizarea bolilor hepatice, ajutand la vindecarea rapida a tesutului hepatic lezat, scazand riscul instalarii cirozei sau carcinomului hepatic.
  Ia-ti doza zilnica de multivitamine si minerale din produsul CaliVita, Mega Protect 4Life., oferindu-ti premizele unei vieti sanatoase

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu