vineri, 2 august 2013

Protect 4 Life - sanatatea inimii tale

   Bolile cardiovasculare reprezinta una dintre primele cauze ale mortalitatii in intreaga lume. Din pacate aceste afectiuni nu produc simptome vizibile decat in momentul in care devin cronice si greu de tratat. Ca sa nu ajungem in aceasta situatie este bine sa oferim organismului nostru o modalitate sigura de preventie.
   Protect 4 Life este un produs naturist, care in adevaratul sens al cuvantului ne protejeaza viata. Substantele sale active: extractul de Ginkgo biloba, vitaminele A, E, C si mineralul Seleniu ofera organismului nostru premizele unei vieti sanatoase. Destinat imbunatatirii circulatiei venoase, arteriale si periferice, Protect 4 Life impiedica instalarea hipertensiunii arteriale, aterosclerozei, reducand riscul unui eventual infarct.
  Ginkgo biloba este unul dintre cele mai vechi specii de copaci, fiind capabil sa traiasca pana la 1000 de ani si sa ajunga pana la inaltimea de 120m. Inca din cele mai vechi timpuri, chinezii au folosit in scopuri terapeutice preparatul din frunze verzi uscate, pe care, in zilele noastre dupa studii amanuntite, cercetatorii din domeniul medical, il atesta ca fiind un tratament naturist cu un spectru larg de utilizare.
   In medicina naturista, Ginkgo biloba este folosit in tratarea afectiunilor circulatorii, mai ales la nivel cerebral, stimuland puterea de concentrare si memoria. Totodata extractul din frunzele acestei plante este un eficient antioxidant, ajutand la eliminarea radicalilor liberi din organism.
   Vitamina A, componenta a produsului naturist Protect 4 Life, pe langa imbunatatirea vederii, actioneaza ca
un puternic diuretic scazand tensiunea arteriala. Vitamina E accelereaza vindecarea dupa o interventie chirurgicala pe cord deschis. Vitamina C pe langa faptul ca stimuleaza sistemul imun, scade colesterolul din sange impiedicand depunerea sa pe vasele sangvine sub forma de placi de aterom.
  Seleniu este un oligoelement ce desi se gaseste in cantitati scazute in organism, prezenta lui este vitala. El are rol decisiv in sinteza de proteine, metabolismul iodului si mentinerea in paramentrii normali ai glicemiei.
   Toate aceste substante se regasesc intr-un singur produs, Protect 4 Life care protejeaza, previne si trateaza unele afectiuni cardiovasculare, oferundu-ne posibilitatea sa traim sanatos.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu