marți, 20 august 2013

Spirulina Chlorella Plus - un altfel de panaceum

  
Chiar si in basme, telul eroului neinfricat era descoperirea unui remediu care poate oferi tinerete fara batranete si viata fara de moarte. Acest lucru insa, a ramas posibil doar in lumea lui Petre Ispirescu. In realitate, putem utiliza diverse tratamente naturale care sa confere o tinerete prelungita si o sanatate de fier, bucurandu-ne de efemeritatea noastra ca doar...eternitate poate plictisi!
   CaliVita iti propune ingenioasele tablete Spirulina Chlorella Plus care are la baza extractul din cele doua alge medicale, fiind benefic in tratarea si prevenirea multor afectiuni.
   Spirulina este o alga originala din Africa si America de sud. De beneficiile acestei alge s-au bucurat popoarte intregi de-a lungul multor secole. In anul 1980 spirulina a fost supusa unor studii amanunte care au dus la acreditarea bineficiilor sale.
   In momentul de fata spirulina este folosita in prevenirea si tratarea anumitor boli cat si ca adjuvant in tratamentele cu unele medicamente puternice de sinteza. Cu un continut ridicat de multivitamine si minerale, suplimentele alimentare bogate in spirulina ar trebui sa fie administrare fiecarei persoane cu precadere celor vegenarieni, datorita cantitatii crescute de vitamina B12.
   Chlorella este o alga mai putin cunoscuta dar cu beneficii notabile, cultivata in Asia si Australia, fiind considerata cea mai verde "vietate" datorita cantitatii crescute de clororfila. Aceasta alga este utilizata in domeniul medical, mai ales datorita proprietatilor sale detoxifiante.
  Combinand beneficiile celor doua alge, inovatorul produs  Spirulina Chlorella Plus este benefic in terapiile
anticancerigene, datorita proprietatilor detoxifiante si antioxidante, in tratarea afectiunilor tiroidiene, prin continutul ridicat de iod. Totodata acest produs ce insumeaza toate multivitaminele si mineralele necesare bunei functionari a organismului, creste imunitate, previne si trateaza avitaminoza si demineralizarea osoasa.
  Profita din plin de anii tineretii , bucura-te de anii batranetii, traiesti frumos si intens fiecare clipa din viata ta, oferindu-i organismului tau premizele unei functionari normale iar tie o stare generala de bine, prin administrarea zilnica de Spirulina Chlorella Plus.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu