luni, 5 decembrie 2011

Noni - Anti Depresiv

Noni Actioneaza impotriva depresiei


Depresia reprezinta o forma de tulburare psihica care este intalnita din ce in ce mai des si  implica intreg corpul, starea de spirit a persoanei si modul de a gandi. In prezent, aceasta tulburare ocupă unul dintre primele locuri între cauzele de dizabilitate, situându-se înaintea tuberculozei şi a accidentelor rutiere. 
Urmarile depresiei pot fi foarte grave si se pot reflecta direct in plan personal si indirect, asupra familiei, grupului social, dar si domeniului profesional.
Statisticile realizate la noi in tara arata ca un roman din sase sufera de depresie, iar cei care aleg sa se trateze sunt foarte putini.
Simptomele depresiei se manifesta diferit de la o persoana la alta. Doua dintre cele mai semnificative simptome ale depresiei sunt:
-          tristetea sau lipsa de speranta;
-          pierderea interesului sau a placerii in efectuarea majoritatii activitatilor din viata de zi cu zi.
Alte simptome pot fi:
-          pierderea sau luarea in greutate din cauza modificarilor in apetitul alimentar
-          cresterea sau diminuarea nevoii de somn
-          sentiment de neliniste si incapacitatea de a putea sta linistit sau din contra, sentimentul ca orice miscare necesita un mare efort.
-          senzatie de vinovatie sau de devalorizare fara un motiv aparent.
-          ganduri recurente de moarte sau de suicid.
Ca orice altă tulburare a organismului uman si aceasta tulburare psihica se poate ameliora sau chiar vindeca, dacă se urmeaza un tratament adecvat.
Siropul Noni are proprietati anti-depresive datorita continutului de oligozaharide, polizaharide, fitonutrienţi, bioflavonoide şi acizi graşi unici care ofera pe langa beneficiile antioxidante si nutritive si o stare generala de buna dispozitie si calm dand de asemenea  energie si putere celui care consuma siropul Noni. Studiile clinice au confirmat eficienta ridicata pe care o are Noni asupra depresiei.
Un rezultat eficient în terapia depresiei este obţinut prin abordarea combinată: atat medicamentoasă, cat şi psihoterapeutică.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu